گردهمایی هکرهای جهان در لاس وگاس
۰۶/۰۵/۸۹

دسته‌بندی: آرشیو خبر، امنیت و شبکه

بزرگترین گردهمایی هکرهای جهان هفته آینده در شهر لاس وگاس آمریکا با هدف تبادل اطلاعات فنی بسیار پیچیده در زمینه مسائل امنیتی در دنیای سایبری برگزار خواهد شد.


بزرگترین گردهمایی هکرهای جهان هفته آینده در شهر لاس وگاس آمریکا با هدف تبادل اطلاعات فنی بسیار پیچیده در زمینه مسائل امنیتی در دنیای سایبری برگزار خواهد شد.

به گزارش ICTPRESS، در این کنفرانس امنیتی که به ” کلاه سیاه ” شهرت یافته  ،کارشناسان برجسته امنیتی،هکرهای معروف و شناخته شده و صاحب نظران مقوله امنیت سایبری شرکت کرده و در خصوص مسائل امنیتی فضای سایبری با یکدیگر به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت .

بر اساس این گزارش برخی شرکت های بزرگ امنیت رایانه ای و شرکت های تولید کننده محصولات رایانه ای در جهان نیز نمایندگانی به این کنفرانس اعزام خواهند کرد و در حاشیه این کنفرانس ،نشست هایی در خصوص  شیوه های هک کردن نرم افزارها و سخت افزارهای معروف و پر طرفدار برگزار خواهد شد .

گزارش ها حاکی است اسپانسرهای برگزار کننده این کنفرانس این رویداد را یکی از فنی ترین رویدادهای حوزه امنیت سایبری جهان دانسته اند .

گفتنی است؛ تروژان های مخصوص گوشی های تلفن همراه و هک کردن روترها از جمله موضوعات مورد بحث در این کنفرانس خواهد بود .

خبر مرتبطی در سایت وجود ندارد


می‌توانید یک دیدگاه بگذارید, یا از سایت‌تان بازتاب بفرستید.

یک دیدگاه بگذارید