محبوبیت بازی‌هایی مخفی در میان کارمندان وقت‌گذران
۲۳/۱۲/۸۸

دسته‌بندی: آرشیو خبر، نرم افزار

بازی‌هایی رایانه‌یی که در پوشش اسناد اکسل و ورد بوده و به کارمندان امکان می‌دهند بدون جلب توجه کارفرمایان وقت کاری را تلف کنند در وب رونق یافته‌اند.


بازی‌هایی رایانه‌یی که در پوشش اسناد اکسل و ورد بوده و به کارمندان امکان می‌دهند بدون جلب توجه کارفرمایان وقت کاری را تلف کنند در وب رونق یافته‌اند.

به گزارش سرویس فن‌آوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مجموعه بازی‌های “مخفی” که از آرکد و بازی‌های رایانه‌یی الهام گرفته‌اند اما در زمینه‌ای اجرا می‌شوند که یک برنامه آفیس واقعی به نظر می‌آید، محبوبیت یافته‌اند.

در یک بازی که “رهبری” نام دارد، بازیکن باید یک سفینه فضایی را میان دو خط یک نمودار هدایت کند. بازی دیگر شامل تخریب قطعات یک رنگ برروی دیواری از نمودارهای میله‌ای است که همانند بازی پازلی تتریس است. بازی سومی به نام Breakdown از بازی Breakout کلاسیک آتاری الهام گرفته است اما متون شرکت جایگزین قطعات آجری شکل شده است و کلمات بولد و ایتالیک باید دو بار ضربه زده شوند تا ناپدید شوند.

بازی‌های فلش که به شکل پنجره‌های پاپ آپ با ظاهر موجه هستند برای بازی در وب سایت CantYouSeeImBusy.com موجود هستند که توسط چهار برنامه‌نویس در هلند طراحی شده‌اند.

بنا بر ارزیابی یک شمارشگر در این وب سایت، بازی‌های اعتیادآور با اتلاف ساعات کاری، بیش از ۴٫۵ میلیون پوند به اقتصاد جهان لطمه زده‌اند.

خبر مرتبطی در سایت وجود ندارد


می‌توانید یک دیدگاه بگذارید, یا از سایت‌تان بازتاب بفرستید.

یک دیدگاه بگذارید